Фасади Stroehe

Clinker Brick Slips

Описание

Концептуални клинкерни плочи, наситени с история

Инспириращо разнообразие от модели и цветове.

Stroeher GmbH e един от водещите производители на екструдирани клинкерни плочи за фасади и настилки. Благодарение на перфектното качество, иновативни решения и голяма палитра от цветове и повърхности фирмата е утвърден доставчик в много страни на Европа и света.

Всички  клинкерни  плочи  от  различните  серии  са  придружени  с  аксесоари  –  ъглови  плочи  за фасадните серии, а за настилките – стъпални плочи, холкери, фризове, пана и други.

25 годишна немска гаранция за мразоустойчивост.

Основните характеристики на клинкера произвеждан от  Stroeher GmbH са:

  • Хигиенични и лесни за поддръжка
  • Висока износоустойчивост
  • Антихлъзгащи
  • Негорими
  • Устойчиви на химикали
  • Антистатични

Чрез своите производствени процеси Stroeher GmbH произвежда керамика, която е устойчива на атмосферни влияния и замръзване, без да е хидрофобно импрегнирана или запечатана.

Киселини, алкали и др. са напълно ненужни за почистване и грижи. Екструдираната керамика се нуждае само от вода и влажна кърпа дори за отстраняване на петна от мазнини и червено вино. Разграждането и образуването на мъх са предотвратени, така че не е необходимо да използвате други химикали.

99% от отпадъците, причинени от производствените процеси, се рециклират. Високотехнологичните производствени съоръжения осигуряват максимална енергийна ефективност.

Stroeher GmbH разработи изключително устойчива твърда глазура за своята керамика, базирана на високо усъвършенствани минерални оксиди, които работят като защитен щит.

Hardglaze 2.0 и Hardglaze 3.0, които са разработени специално за цифровия производствен процес, покриват материала като защитен щит и образуват мрежа по време на високотемпературно изпичане, което има специални, необичайно устойчиви на абразия и постоянно лесни за почистване повърхностни качества.
Плочки на Stroeher GmbH се пекат на температури до 1300 ° C и не са порьозни, а много плътни и водонепроницаеми, което ги прави не само устойчиви на цвят и огън, но и гарантират устойчивостта им срещу замръзване и свойството им да отблъскват мръсотията.

Текстурите на фасадните плочи могат да бъдат видяни отблизо тук:

http://www.stroeher.de/downloads.html

Kлинкерни вентилируеми фасади

От 2017 г. Stroeher GmbH представя новата си разработка – клинкерни вентилируеми фасади.