Окачени, вентилируеми фасади Selekta

Фасада Selekta представлява профил с готово за монтиране съединение нут и перо за вертикално, хоризонтално и диагонално полагане. Предлагат се прoфили с две растерни широчини.

Дължина: 5400 мм
Дебелина при монтаж: 19 мм
Тегло: 9,7 кг/м2
Клас на горене: B2, B1

Фасадите на Werzalit представляват фино нарязана висококачествена, еднородна  дървесина от непрекъснато стопанисвани гори, съединена с термореактивна синтетична смола. За постигане на характеристики за влгоустойчивост и устойчивост на запалимост се използват продукти на основата на бора, борна киселина и боракс. Профилите се пресоват под високо налягане и се спояват без фуги. Готовият композит се обвива в шест слоя фолиа с декоративни и защитни функции. Така се гарантира добра изолация и степен на износване.

Всички материали, които се използват при производството на фасадните профили Werzalit са висококачествени и се различават от вече познатите сред потребителите изкуствени продукти. Широкият температурен диапазон на продуктите ги прави подходящ избор на материал, напълно отговарящ на предизвикателството на четирите годишни сезона в България. Фасадите Werzalit предлагат сигурна защита и запазват красивите си цветове в продължение на години.

Изложените цветове могат да имат отклонения от оригиналните поради технически причини.
С удоволствие ще Ви предоставим оригинални мостри.