Мотори за гаражни врати

В своето производство, както и в складовете за продажба на едро и дребно, фирмата залага на световния лидер за автоматиката SIMU Франция. Плезир Пласт е официален представител на SIMU за България от 2002г. Двете компании успешно си партнират, посредством обучения и доволни клиенти от всички държави.

GM-600, GM-800 и GM-1000

Моторите GM-600, GM-800 и GM-1000 на SIMU са предназначени за автоматизиране на секционни гаражни врати, врати със странично плъзгане и врати тип Летящо крило. Моторът GM-600 е предназначен за монтаж на индивидуални гаражи, GM-800 е с въртящ момент 800 Nm, което позволява задвижване на врати с площ до 10 квадратни метра, а моторът GM-1000 позволява задвижване на врати с площ до 15 квадратни метра. Моторите имат вграден електронен блок за настройка, на когото е необходим само един цикъл на отваряне и затваряне на вратата за настройка на крайните положения. Вградената система за откриване на препятствия е гаранция за висока надеждност и безопасност при експлоатацията на вратата. При среща на препятствие или затруднено движение по време на отваряне или затваряне моторът спира вратата. Към управлението на мотора GM-1000 може да бъдат включени фотоклетки за управление на затварянето, може да бъде задавано положение на непълно отваряне на вратата, както и автоматично затваряне след зададено време.

Моторите от фамилията GM са съвместими със стандартната за цялата автоматика на SIMU система за дистанционно управление SIMU-Hz и може да се управляват от всички видове дистанционни управления на SIMU.

За повече информация се обърнете към офисите на фирмата или на телефоните на специалистите ни тук.